Rekisteri

Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

Henkilötietolain mukaisten oikeuksien käyttäminen: Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä rekisteriselosteseikoista, tarkastaa tai korjata rekisterissä olevat henkilötietosi tai kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä sinua koskevia tietoja, ota yhteyttä: tiina.jantunen@tekniikanmuseo.fi

 

Rekisterin pitäjä

Trafiikki-museot yhdistys ry
Viikintie 1, 00560 Helsinki
p. 040 546 1175
Y-tunnus 2008686-8
 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Trafiikki-museot ry:n projektipäällikkö
Tiina Jantunen
tiina.jantunen@tekniikanmuseo.fi
 

Rekisterin nimi
Trafiikki-museot ry:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Keräämme henkilötietoja, jotka lähetät meille, kun esimerkiksi rekisteröidyt verkkokauppamme asiakkaaksi, tilaat tuotteita, tilaat uutiskirjeen, otat yhteyttä asiakaspalveluumme, kirjoitat tuotekommentin tai osallistut kilpailuihin.  

Uutiskirjeen tilaaminen on mahdollista lopettaa kunkin uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä tai ottamalla yhteyttä tiina.jantunen@tekniikanmuseo.fi . Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteri sisältää tiedot: nimi, osoite , postinumero ja -toimipaikka, sähköpostiosoite (käytetään käyttäjätunnuksena kirjauduttaessa sisään), puhelinnumero ja tilaushistoria.
 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kertyy suoraan asiakkailta. Verkkokaupan tilaajat syöttävät tietonsa rekisteriin itse uutiskirjeen tilauslomakkeella tai antavat tietonsa ja suostumuksensa rekisteriin liittämisestä muulla tavoin muussa yhteydessä (esim.verkkokauppaostoksen yhteydessä). Tietoja ylläpidetään sekä Trafiikki-museot ry että rekisteriin merkittyjen toimesta (rekisteriin merkityllä on oikeus muokata omia tietojaan kunkin uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta).

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan käyttää asiakkuutesi ja tilaustesi hallinnointiin, tunnistautumiseen, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeisiin, analyysi- ja profilointitarkoituksiin sekä tilastointiin.  Voit lopettaa uutiskirjeemme tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

 

Trafiikki-museot voi käyttää palveluntarjoajia palvelujen ylläpitoon, paino- ja jakelutehtäviin, asiakaspalveluun, maksunvälitykseen ja luotonanto ja -maksupalveluihin, käyttäjätietojen hallinnointiin ja analysointiin, tutkimuksiin, asiakasviestintään sekä kampanjoiden toteuttamiseen. 

 

Yllä mainitut kolmannet osapuolet eivät voi käyttää tietojasi muuhun, kuin tässä selosteessa mainittuihin tarkoituksiin sekä Trafiikki-museot ry:n määrittelemiin tarkoituksiin. Trafiikki-museot ry velvoittaa kolmansia osapuolia pitämään tietosi salassa ja varmistamaan riittävän tietosuojan tason, jotta tietosi ovat turvassa.

 

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa viranomaisille näin vaadittaessa tai laissa määriteltyihin tarkoituksiin.

Tietojen luovutus ja siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Trafiikki-museot ry ei luovuta tietoja kuin viranomaisille näin vaadittaessa tai laissa määriteltyihin tarkoituksiin.

 

Tietojen poistaminen

Rekisteritietoja voidaan poistaa rekisteriin merkityn pyynnöstä tai Trafiikki-museot ry:n toimesta ilman pyyntöä. Uutiskirjeen tilaaminen on mahdollista lopettaa ja/tai muokata omia tietojaan kunkin uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä tai ottamalla yhteyttä tiina.jantunen@tekniikanmuseo.fi.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on tallennettu Oscar Software Oy:n palveluun. Pääsy tietokantaan on rajoitettu käyttäjätunnuksilla ja salasanalla ja on suojattu tietoturvallisesti niin, että niitä pääsee katsomaan ja käyttämään vain siihen oikeutettu Trafiikki-museot ry:n työntekijä. Käyttöoikeus myönnetään vain salassapitovelvollisille ja rekisterin käyttämiseen perehdytetyille henkilöille, joiden asemaan ja tehtäviin käyttöoikeus liittyy. Rekisterin teknisestä suojauksesta vastaa sähköisen palvelun toimittaja.